Still going strong

Nu har jag tränat fem gånger på gymmet. Tre gånger förra veckan och två denna. Tror jag har gått ned tre kilo. Orkar fortfarande inte springa på löpbandet men går ganska raskt på det i 20 min. Jag känner mig faktiskt ganska fräsch. Eller ja inte så sunkig som jag känt mig de senaste åren. Jag var till o med på gymmet i söndags morse. Då brukar jag vara bakfull och ringa efter kebabpizza med extra mycket sås. Istället storhandlade jag efter träningen kyckling med pasta blev det. Pengarna jag brukade spendera på krogen åkte in på ett sparkonto. Det är inte omöjligt med en resa snart. Kanske en weekend i Barcelona och se på Messi?
En trevlig sidoeffekt av gymmandet är att jag inte alls är lika sugen på skitmat, jag vill äta bättre och det har jag också gjort.

Senaste veckan har jag sett en tjej som brukar träna på gymmet kika på mig lite i smyg. Vi har bytt några blickar o leenden men inte mer. Hon är blond, lite mullig men söt. Kanske strax över 20? Vågar jag bjuda henne på bio eller middag? Men jag måste klippa mig först. Jag börjar känna mig i bra form, ölmagen har börjat minska, jag börjar se att det händer något med mina biceps. Och framförallt känner jag att mitt självförtroende börjar växa.