JAG HAR EN DATE!!

Idag har jag varit o klippt mig. Fräckaste frisyren i stan, kort men tillräckligt långt för att kamma luggen åt sidan. Jag klippte mig på den lilla frisörsalongen som ligger nere vid torget.  Hassan, en glad äldre man från Turkiet äger salongen. Han tyckte jag var skäggig och frågade om jag ville raka mig också, visst svarade jag det låter lyxigt. Han tog fram en riktig rakkniv, smörjde in mitt ansikte och började raka mig. Vilken känsla. Nästan skräckblandat för den vassa rakkniven som var nanomillimeter från att skära huden men samtidigt så skönt. Och så härligt len huden var efteråt!

Jag frågade om man kan raka sig själv med kniv. Han lovade att beställa en riktig rakkniv från Turkiet till mig och ge mig en lektion när den kommit. Blev nyfiken på rakknivar och har googlat lite, jag kommer ju såklart inte köpa en eftersom jag ska få en av Hassan. Det verkar vara en hel vetenskap detta med rakknivsrakning och faktiskt verkar det ha många fördelar. Bland annat läste jag att: rakning med rakkniv är ekonomiskt. Det är ju rimligt när man tänker efter, de där djävla rakbladen man köper från Gillette är ju svindyra och dessutom måste man köpa dom ofta. Ska bli spännande att prova raka mig med rakkniv själv sen.

rakkniv

På vägen hem smet jag in på MQ och köpte en snygg skinnjacka och tog vägen via Pressbyrån och köpte tidningen Café – jag känner mig snart som en av de männen de brukar ha på omslaget.

Jag har även snackat en del med den blonda tjejen på gymmet den senaste tiden. Hon heter Anna är 23år, pluggar till sjuksköterska och hon jobbar extra på ett äldreboende. Till slut tog jag även mod till mig och frågade om hon ville träffas någon dag utanför gymmet och det ville hon!!! Kunde nästan inte tro att det var sant. Nu uppkommer det ju lite problem, jag har inte särskilt mycket erfarenhet med tjejer.
Hon gjorde iallafall första steget enkelt för mig, vad vi skulle göra för hon föreslog att vi skulle laga mat tillsammans hemma hos henne. Tankarna har snurrat mycket, ska jag försöka ha sex med henne direkt på första dejten? Det känns ju sjukt men samtidigt är det ju väldigt intimt att vara hemma hos någon ensamma på det sättet. Jag har bestämt mig för att bara ta det som det kommer och fokusera på att vara mig själv och bara ha roligt.

På lördag smäller det.