Gym, rutin och ny tristess

Har inte hänt så mycket på senaste, därav de uteblivande uppdateringarna.

Delar min tid mellan gymmet, jobbet och Anna. Ja vi gymmar ju mest tillsammans jag och Anna. Men det börjar kännas som förut fast då var det krogen, jobbet och pizzerian jag hängde på. Anna är go men det händer inget nytt. Kanske skall jag vara själv ett tag och hitta något nytt intresse? Och resan har inte blivit av. Jag vet inte om jag vill åka med Anna längre och jag vill inte göra henne besviken och sticka själv.

Gymmet har börjat ge resultat på riktigt och jag känner mig mer självsäker än nånsin förr. Man börjar sakta men säkert inse vad som är möjligt i livet. Det blir mer och mer seriöst med Anna och jag tycker det är jobbigt, jag känner att jag har mycket att ta igen och vill inte binda mig för hårt än. Anna är ju den första tjejen jag dejtat på flera år och jag tror hon planerar för en framtid tillsammans med mig. Jag måste nog tyvärr göra sluta med henne.

Har även upptäckts ett annat problem, jag har ju inga polare eller intressen? Hur fixar man polare när man är 26 år? Mina gamla vänner lever det gamla livet, full torsdag – söndag, pizza och chips flera gånger i veckan och vart annat år får de köpa mysbyxor i en storlek större.

Ett intresse har jag dock när jag tänker efter, trodde aldrig man skulle kunna kalla det för intresse, men rakning med rakkniv är faktiskt ett intresse. Har hittat communitys på internet med killar som är helt sålda på rakknivsrakning. Kanske kan jag träffa lite kompisar där med hälsosammare livsstil än mina gamla polare, vet att dom har haft träffar förut.