Daten

I förrgår ringde jag till Hassan och frågade om rakkniven hade kommit. Det hade den inte. Vet inte hur vi kom in på det, men jag råkade berätta att jag hade en dejt dagen efter, kom hit imorgon och raka dig före dejten kompis sa Hassan. Så det gjorde jag, han putsade lite på min frisyr också. Kan livet bli bättre, nästan vältränad, ingen bakfylla, snygg frisyr och väntar på en söt tjej.

Vilken härlig dag det var! Jag och Anna möttes på ICA och köpte färska räkor, en baguette, ett par goda ostar, lite grönsaker och aioli. Vi tog vägen via systemet och köpte två flaskor vitt som vi la i hennes kyl tillsamman med maten när vi kom hem. Det var för tidigt för att äta, så vi tog en promenad och en kaffe och bulle på vägen tillbaks. Vi höll varandra i handen under promenaden och hon gav mig en puss på munnen när vi kom hem.

Vi hade mycket att prata om. Anna är en glad tjej med nära till skratt. Hon spelar fotboll i ett tjejlag i div 3 och sjunger i kör. Hon gillar som jag att resa men till skillnad från mig som spenderat min tid och pengar på krogen i allt för många år har hon rest mycket. Tågluffat i Europa, backpackat i Asien och varit flera gånger i både London och New York. Vi bestämde att vi snart skulle resa tillsammans.

Vi drack vin och spelade musik hela natten. I morse åt vi rostat bröd och drack kaffe till frukost innan jag tog bussen hem till min sunkiga lägenhet. Annas lägenhet var riktigt fräsch, nu måste jag se till att få min lika fräsch innan hon får se den. Den har blivit klart fräschare på senaste faktiskt, men måste upp några nivåer till för att inte skämmas inför Anna.