Botten är nådd

Är så trött jag är på mitt liv. En vecka kvar till lön och förra är redan slut, denna månad också. Shit jag måste ta tag i mitt tragiska liv. Lönen vart gick den? Ja just det bjöd ju hela gänget på drinkar i lördags. Pizza igen i söndags för fjärde gången den veckan och jag spelade bort 1000 spänn på att Arsenal skulle kunna slå Manchester U. hur korkad får man bli?

Men ok månaden före var värre, ta SMS-lån för att bjuda grabbarna på bärs på lokala pizzerian. Hur djupt får man sjunka? Men fan jag måste ju  betala tillbaks lånet till Jocke på 5000 spänn. Får messa han sen o be att få låna de pengarna lite längre.

Jag är 26 bast och ser ut som 40. Ölmage redan?  Jag har inte ens råd med gymkort. Och skulle jag ha det orkar jag inte gå dit. För tre år sedan köpte jag M t-shirt nu är det XL som gäller. Jag som skulle leva livet och resa jorden runt innan jag fyllde 30. Nu sitter jag i en sunkig ostädad tvåa. Jag städade iofs lite ett tag sen, men var nog några veckor. Sängkläder har jag inte bytt sen jag vet inte när.

Inga brudar om man inte räknar de skräniga 50-åriga alkiskärringarna som jag följt med hem på fyllan. Jag har inte ens råd att ta bussen in till stan om det inte är dan efter löning. Det enda jag kan sälja som i Lyxfällan är TVn o sängen. O vem vill ha min sunkiga säng?

Jag måste fixa en plan för mitt liv, inte bränna lönen på krogen o annan skit den första helgen varje gång. Jag som länge drömt om resa till USA, Thailand o massa andra härliga ställen. Och träffa en go tjej. Men då kan jag inte se ut som ett förfallet fyllo. Nästa lön är det gym o spara som gäller!