2 år senare

För 2 år sen skapade jag den här bloggen och kommer verkligen ihåg hur jag kände. Första posten osar verkligen “Nu får det vara nog” och det var exakt så jag kände. Jag kände att jag behövde och ville ha mer. Allt gick liksom i en långsam spiral neråt, men tack och lov insåg jag det då och gjorde någonting åt det.

Sen dess har jag, som märkts på senare poster, fått samma spiral att gå uppåt. Jag lever ett liv jag inte hade trott var möjligt på enbart 2 år, men inte oväntat så vänjer man sig snabbt och det är den nya standarden och en självklarhet. Vägen har inte varit spikrak direkt, men jag har lyckats hitta lite sidoinkomster, inga jättepengar men det gör stor skillnad för mig och jag kan resa mer och sånt nu. Jag har dock ganska stora grejer på gång, ska bli spännande att se hur det utvecklar sig.

Jag börjar mer och mer vänja mig vid min nya självbild, att inte längre vara fattig, fet och utan kompisar. Ibland kommer sånna känslor tillbaka och jag får nog bara acceptera att det tar tid. Jag märker det också på projekten jag tar mig an, jag har inte “vågat” påbörja grejer som kan bli stora på riktigt, innan det jag har satt igång nyligen då.

Jag försöker dock mest vara i nuet och fokusera på att “sköta mig” bra.

Just nu ser min rutin ut som följer:

Upp 6, jogga, kalldusch, jobb, gym, middag sova. Inte så kul vardag egentligen men jag mår otroligt bra och jag tar igen det när jag kan ta lite ledigt och resa, som jag gör ganska konsekvent, bara i Europa änsålänge men snart ska jag nog ge mig ut på lite längre resor.

Jag har fått en del kompisar nu och jag har hållt kvar vid mitt intresse jag nämne tidigare, rakning med rakkniv.